Mensen : Rogier Keuning

Rogier Keuning

Bahialaan 400
3065 WC Rotterdam
P.O. Box 4030
3006 AA Rotterdam
The Netherlands

Tel.: +31 10 2488 050
Fax: +31 10 2488 097

E-mail: rogierkeuning@eversheds.nl

Voeg details toe aan Outlook contacts

Praktijkgebieden:

Arbeids- en Medezeggenschapsrecht

Introductie:

Rogier (1973) startte zijn carrière in 1999 bij AKD en heeft vervolgens bij verschillende (internationale) advocatenkantoren gewerkt, waaronder Bird & Bird. Sinds 2010 is hij advocaat binnen de praktijkgroep Arbeids-en Medezeggenschapsrecht van Eversheds.

Rogier heeft zich gespecialiseerd in herstructureringen/reorganisatie, individueel en collectief ontslag, medezeggenschap (ondernemingsraden en vakbonden), statutair bestuurders en (internationale) detachering. Hij heeft een sterke focus op de ondernemingsrechtelijke en internationale aspecten van het arbeidsrecht en werkt nauw samen met adviseurs uit andere disciplines.

Rogier is lid van de Vereniging van Arbeidsrecht Advocaten Nederland en de Rotterdamse Vereniging van Arbeidsrecht Advocaten.

Recente expertise:

  • Advisering van een multinational in een reverse take over proces over arbeids- en medezeggenschapsrechtelijke kwesties;
  • Advisering van verschillende multinationals over de arbeidsrechtelijke aspecten van verkoop van een bedrijfsonderdeel, inclusief ondernemingraad en vakbondskwesties;
  • Advisering van verschillende multinationals over internationale detacheringsstructuren;
  • Assistentie van zowel verschillende bedrijven als directeuren/managers in beëindigingscenario’s.